De bijeenkomst is voor de personen die zich hebben aangemeld voor de afgelaste ontmoeting van 16 juli in de Nederlandse Veteranen Instituut Doorn. Maluku4Maluku wilde deze ontmoeting wel door laten gaan, maar om onduidelijke redenen is het van de kalender verdwenen. Er waren 100 aanmeldingen via Maluku4Maluku, zij allen hebben voorrang! Er zijn maar 45 zitplaatsen. Er zijn meer dan 30 reserveringen ( 21-07-2022) vanuit die 100 personen. Nieuwe namen komen op de reservelijst, maar daar is een kleine kans dat men toegang krijgt. Of je kan je opgeven voor een volgende presentatie. Helaas kunnen wij niet op korte termijn een grotere locatie vinden, maar na de vakanties zal dat geen probleem meer zijn. Opgeven kan via salahutu@gmail.com

De vicevoorzitter Sarah de Lima en of frontman – voorzitter Leo Reawaruw. Zij zijn de aanspreekpunten voor Maluku4Maluku. Naast deze bestuurders kan men ook contact opnemen met ambassadeur Rudy de Queljoe. Maar ook sinds juli 2022 onze teamhoofd van Maluku4Maluku Vaassen Gale Sahuleka – Di Giulio.

Buiten deze namen en of personen kan geen enkele andere persoon namens Maluku4Maluku spreken. We hebben wel teamleden verspreid over heel Nederland. Enkele teamleden zijn nu actief bezig aanmeldingsformulieren aan te bieden voor “bijzondere status KNIL graven en kindersterfte in de barakken”. Wij weten wie deze teamleden zijn, en zij blijven binnen het onderwerp waarvoor zij iedereen benaderen in hun woonwijk. 

Andere personen mogen en kunnen niet namens Maluku4Maluku uitspraken doen en afspraken maken, of het nu in het openbaar is of niet. Of via een of andere kanaal op het internet of telefoon! Wanneer dit de afgelopen jaren wel is gebeurd, en is gedaan, dan is dit niet voor rekening van Maluku4Maluku! 

Nagenieten van de Nederlandse Veteranendag 25 juni 2022 een maand kan nu ook via een videoverslag van Front Siwa Lima op YouTube :

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *