Het regenwoud wordt verwoest. Ook in Maluku. En Nederlandse banken helpen daaraan mee. ABN-AMRO, ING en de Rabobank steken jouw geld in bedrijven die oerwoud omhakken om palmolieplantages aan te leggen. Zoals in Noord-Seram, district Kobi in het land van de Alifoerse Mausu Ane stam. Dit moet stoppen!!!

17 november 2018 organiseert Milieu-defensie een bel-je-bank-actie. Tussen 11:00–13:00 uur wordt er massaal gebeld naar de ING, ABN-AMRO en de Rabobank. Er komt een bel-panel op de Dam in Amsterdam. En in verschillende steden staan bel-teams klaar. Op die dag vragen bezorgde rekeninghouders aan hun banken om alle investeringen in de palmolie industrie terug te trekken.

Wij roepen Molukse rekeninghouders van de Rabobank, ING en ABN-AMRO op om mee te doen met deze actie. Omdat het ook jouw geld is wat gebruikt wordt om oerwouden te verwoesten.

Doe mee en meld je aan op https://milieudefensie.nl/doe-mee/aanmeldformulier-belactie

Je krijgt dan een belscript die je stap voor stap helpt je klacht in te dienen. En zaterdag 17 november roep jij tussen 11:00-13:00 uur jouw bank ter verantwoording.  

Voor meer informatie: https://milieudefensie.nl/doe-mee/kom-naar-de-bel-je-bank-actie

#JagaMaluku #SakaHote #OraEtLabora #Maluku4Maluku

Reactie op “Milieu-defensie voert in Nederland actie! Doe mee! Maluku4Maluku

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *