Maluku4Maluku introduceert als eerste Molukse organisatie in Nederland een online(verkorte) kerkdienst in samenwerking met onze dominee Abraham Nanuru. Dominee Nanuru zit bij de Kerkgenootschap Nood Gemeente Protestant Maluku di Belanda maart 1953 of te wel NGPMBmrt53 en woont in de Molukse wijk Vaassen.

Aankondiging uit 2019 hoe het op 4 mei 2020 zal gaan is nog onbekend door de corona-crisis

Maluku4Maluku zal dit blijven doen ten tijde van de corona-crisis omdat wij beseffen dat hier behoefte voor is, maar te meer dat wij als mensen nietig zijn. En dat wij in gebed met ons allen kracht en troost mogen en kunnen ontvangen in tijden van crisis. Want onze families met name de ontheemden die gevlucht zijn voor de aardbevingen wonen in geïmproviseerde tenten op bergen. Wanneer daar de corona-virus toeslaat? Zal dit een massa-slachting geven! Ook willen we dit herhalen om onze eerste generatie die er nog is, te laten zien dat wij met hun meeleven als volksbeweging.

OVERDENKING DRUK OP PIJL HIERONDER:

DOE MEE AAN DE OPROEP OM OP BEPAALDE MOMENTEN MET ONS ALLEN TE BIDDEN!

MALUKU4MALUKU GEBEDSTIJDEN WOENSDAG EN VRIJDAG TUSSEN 19.00 uur – 19.30 uur

Abonneer je op onze YouTube-kanaal het is gratis. Zodat je gelijk een melding ontvangt bij nieuwe films. Aanmelden van eerste en tweede generatie voor KNIL PAYBACK kan via onze website www.maluku4maluku.com

Lukt het niet? Mail ons via salahutu@gmail.com met jouw telefoonnummer en we helpen je mee! #OraEtLabora #LainSayangLain #Maluku4Maluku

Reactie op “Oproep tot gezamenlijke gebed-momenten Maluku4Maluku

  1. Wat helptvis bidden.
    Bidden tot God de Almachtige die alle macht heeft in hemel en op aarde.

    Hy luistert naar Zyn kinderen, áltyd.

    Jezus, onze Helper, Kracht, Trooster, Wysheid, Liefde.

    Rom. 8 : 31- 39❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *