Ik, Leo Reawaruw als frontman van Maluku4Maluku, ben natuurlijk als eerste naar het gemeentehuis gegaan op maandag 18 januari om 8.30 uur in Leeuwarden.  Aan de beveiliging verteld dat ik geen afspraak had, maar een “ondersteuningsverklaring voor de Tweede Kamer verkiezingen”  voor OPRECHT wil laten invullen. Dat is geen probleem. Meeste tijd verlies je aan de corona-veiligheidsmaatregelen. Handen ontsmetten en persoonsgegevens invullen in een soort gezondheidsverklaring. Daarna naar het loket van een ambtenaar die jouw ID vraagt(ik heb mijn rijbewijs laten zien) ondersteuningsverklaring kijkt hij na, vraagt jou jouw gegevens in te vullen. Dus vul hem nog niet in!!

Ambtenaar zet zijn handtekening en stempel  op ondersteuningsverklaring van OPRECHT, dat was het!! Verderop ziet men een filmpje opgenomen voor het gemeentehuis in Leeuwarden.

Politieke partij OPRECHT

 

Let op! U mag maar één ondersteuningsverklaring invullen voor één partij die meedoet aan de Tweede Kamer verkiezingen 2021. U wordt geen lid van OPRECHT! U behoudt uw stemrecht om op welke partij dan ook te kiezen op woensdag 17 maart 2021. Uiteraard geven wij u een OPRECHT stemadvies

Gratis versturen zonder postzegel:

SFN OPRECHT

Antwoordnummer 431

3330 WB Zwijndrecht

o.v.v. Maluku4Maluku

Scannen en mailen kan ook via salahutu@gmail.com

Kunt u het formulier thuis of op het werk niet printen? Stuur dan een mail naar info@oprecht.nu met uw postadres. Dan sturen wij u er één of meerdere toe.

  • U moet uw envelop uiterlijk dinsdag 26 januari voor 18.00 uur in de brievenbus doen.  Uw post is dan vrijdag/zaterdag bij ons binnen (Antwoordnummerpost duurt 4 dagen!).

  • Redt u die dinsdag niet; het kan eventueel tot en met donderdag, maar dan dient u zelf een postzegel te plakken en het te sturen naar: SFN OPRECHT, Postbus 585, 3330 AN Zwijndrecht. Wij hebben de ondersteuningsverklaring dan zaterdag in huis. Kan nét.

  • Wij moeten alle ondersteuningsverklaringen uiterlijk op 1 februari inleveren bij de Kiesraad. We willen ze echter graag zo snel mogelijk binnen hebben. Wacht dus liever niet tot het laatste moment lukt dit niet scan de ondersteuningsverklaring en mail deze of met postzegel uiterlijk donderdag 18.00 uur verzenden.

  • Let op: Iedere kiezer mag slechts voor één partij een OSVK tekenen. Teken dus geen OSVK voor een andere partij, want dat maakt uw  verklaring voor ons ongeldig.

 Wanneer u op bovenstaande filmpje heeft gekeken, is het u allen nu bekend dat onze ambassadeur Michael Ruperti(advocaat tevens veteraan) ook bij OPRECHT meedoet. Maluku4Maluku heeft eraan meegewerkt dat Ruperti zelfs lijsttrekker is geworden! Wij feliciteren Michael Ruperti met zijn lijsttrekkerschap, maar wij roepen u allen ook op om onze politieke aspiraties te steunen. Door naar het gemeentehuis te gaan, en een ondersteuningsverklaring te ondertekenen en ons toe te sturen.

De website van OPRECHT komt naar verwachting deze week online.

Michael Ruperti ambassadeur Maluku4Maluku nu ook lijsttrekker OPRECHT

 

AMBASSADEURS JOSÉ IMLABLA(GESTALTTHERAPEUT) & MICHAEL RUPERTI(ADVOCAAT) DOEN MEE BIJ OPRECHT! JOSÉ is de eerste Molukse politieke kandidaat tijdens de Tweede Kamer verkiezingen die zo hoog komt te staan op een politieke partij en ook nog de eerste vrouw die je tegenkomt op de lijst van OPRECHT

Gestalttherapeut José Imlabla gespecialiseerd eerste en tweede generatie Molukkers in Nederland tevens ambassadrice Maluku4Maluku en nu ook bij politieke partij OPRECHT op nummer vier als eerste vrouw!

Wij hebben over negentien kiesregio’s ondersteuningsverklaringen nodig voor OPRECHT. Om zo te kunnen meedoen met de Tweede Kamer verkiezingen. Met name de Molukkers in Nederland hebben nu de keuze of ze in het jaar 2021 zeventig jaar Molukkers in Nederland ze echt iets willen doen. Doe mee, en steun ons! Een kleine moeite is het volgende voor ons allen te doen:

  1. De volledige ondersteuningsverklaring: DEFINITIEF H4_Ondersteuningsverklaring_TK2021_Nederland_OPRECHT
  2. Deze moet meegenomen worden naar het gemeentehuis, je moet 18 jaar zijn om de ondersteuningsverklaring te ondertekenen op het gemeentehuis. Neem jouw paspoort, en of ID en of rijbewijs mee. Je geeft aan dat je een ondersteuningsverklaring voor OPRECHT wilt ondertekenen in het bijzijn van een ambtenaar. Dezelfde ambtenaar gaat ook ondertekenen en voorziet de ondersteuningsverklaring van een stempel van de gemeente! Vraag je huisgenoten, en of familie en of vrienden(ook buiten de Molukse samenleving) om mee te doen. Na ondertekening verzenden naar antwoordnummer die hier eerder gemeld is. Postzegel niet nodig!
  3. Wanneer je de ondersteuningsverklaring kunt scannen mag je deze ook mailen naar:salahutu@gmail.com
  4. De gemeenten moeten meewerken om de ondersteuningsverklaringen ingevuld te krijgen. Dit is in opdracht van de minister van Binnenlandse Zaken, en Nederlandse overheid. U kan zonder afspraak naar uw gemeentehuis gaan, en vertellen dat u voor een “ondersteuningsverklaring komt voor de Tweede Kamer verkiezingen.
Politieke partij OPRECHT

We zouden het leuk vinden dat je een foto van jezelf maakt van jouw ondersteuningsverklaring, en of bezoek op het gemeentehuis. En naar ons zendt via Facebook, mail of whatsapp maar is niet verplicht!

Maluku4Maluku is de Molukse volksbeweging die landelijk opkomt voor Molukse belangen, waaronder woonwijken, wijkgebouwen en gebedshuizen. Want er wordt duidelijk een uitsterfbeleid op de Molukse erfgoed in Nederland gepleegd. Het erfgoed dat gebaseerd is op de KNIL Ambonezen oftewel veteranen! Ingesloten in het Veteran & Family Care Programma!

José Imlabla haar missie is om de eerste en tweede generatie van de Molukse veteranen niet alleen in kaart te brengen. Maar, ook om hiervoor veel aandacht te vragen om zo ook met politieke oplossingen te komen. Haar werk is dan ook een plan uit te schrijven die landelijk uitgerold dient te worden over de Molukse samenleving, gebaseerd op Veteran & Family Care Programma. Lijsttrekker Michael Ruperti zal als defensie-expert en specialistische advocaat veteranen ook toezien op alles

Frontman Leo Reawaruw doet volop mee achter de schermen mee in het schrijven van de onderdelen van het verkiezingsprogramma waar het KNIL Ambonezen dossier aan bod komt. Reawaruw is de persoon die de militaire openstaande ereschulden van de KNIL verdedigt binnen OPRECHT. En zal binnen OPRECHT actief blijven. Let op dit geldt dus ook voor alle veteranen die in de KNIL hebben gediend, dus ook voor Indische kinderen van veteranen. Maar ook voor de Joodse, en Antilliaanse en Surinaamse veteranen en hun kinderen. 

Uiteraard komen wij ook op voor alle veteranen die vooral op missies zijn geweest waar zij veelvuldig vuurcontacten hebben meegemaakt, zoals Dutchbat III en Afghanistan. Maar ook Korps Commando Troepen en of Korps der Mariniers die speciale missies hebben uitgevoerd. Zij allen dienen onder het Veteran & Family Care Programma te gaan vallen. Maar dat is een logisch verhaal met Imlabla, Ruperti en Reawaruw aan boord van OPRECHT

 

Campagneleider van José Imlabla is onze frontman Leo Reawaruw te bereiken via: salahutu@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *