Genoeg is genoeg, want sinds augustus 1945 tot vandaag de dag 17 maart 2021. Worden de nazaten vanuit het voormalig Nederlands-Indië nog niet serieus genomen. Wel door veel Nederlandse burgers, maar de politiek draait nog steeds haar rug om van de pijn en trauma. Genoeg is genoeg!

José Imlabla groeide op in Kamp Vaassen, was als kind getuige van 14 oktober 1976(druk op bovenstaande pijltje)

Maar ook van de openstaande militaire ereschulden van de KNIL Ambonezen maar ook voor de Indische KNIL veteranen. José Imlabla is kleinkind van twee veteranen. Genoeg is genoeg!

José Imlabla nam persoonlijk afscheid van de laatste KNIL “Ambonees” veteraan uit Drenthe. Bapa Anies Eiromkui komt van het Molukse eiland Babar, waar de familienaam Imlabla ook van afstamt.

Tweede Kamer verkiezingen, en wie gaan de twee miljoen Nederlandse burgers vertegenwoordigen? Jazeker want er zijn twee miljoen burgers die hun wortels en of familiebanden hebben liggen vanuit het voormalige Nederlands-Indië. Daar behoren ook veel huidige politieke leiders bij, zelfs minister-president Mark Rutte! Genoeg is genoeg!

José Imlabla gooide flyers in brievenbussen(Hoogkerk, Marrum, Zevenaar, Assen, Bovensmilde) en wilde dit ook doen op het laatste gebied wat nog over is vanaf 1951. Waar de KNIL Ambonezen voor zes maanden zouden verblijven Kamp Vught(nu woonoord Lunetten). Kijk op bovenstaande YouTube filmpje een gesprek voor Barak 1B

Ondanks dat laten ze Molukkers en Indo’s in de kou staan. Nu is het tijd om een kandidaat naar voren te gaan schuiven, die persoonlijk alles heeft meegemaakt van de pijn en trauma. De pijn en trauma van onze “eerste generatie” die door is gegeven aan de tweede en derde generatie of het nu Molukker of Indo is. Genoeg is genoeg!

Een van José Imlabla favoriete muzieknummers is Barak23 van Jimi Bellmartin, kijk hierboven naar een oproep van de eerste winnaar van The Voice Senior

Ga naar het stembureau vandaag, en denk aan jouw ouders en grootouders voordat je het rondje rood gaat inkleuren. Want dat is de kleur van jouw bloed die nog steeds ergens de pijn en trauma aanvoelt van onze “eerste generatie” die noodgedwongen hier kwamen wonen. Waar ze niet welkom waren, en alles hebben moeten doorstaan. Om op eigen kracht voor ons allen er te zijn. Zodat wij met God’s hulp een goede plaats hebben kunnen bemachtigen op eigen kracht, in de Nederlandse democratie. Maak gebruik van jouw stemrecht! Genoeg is genoeg!

José Imlabla met Max Pariama(Kamarian pulau Ceram) op de bank. Max Pariama heeft nog nooit gestemd! Kijk naar het antwoord nu van Max Pariama op YouTube

Wat de uitslag ook gaat worden? José Imlabla gaat door als ambassadrice van Maluku4Maluku, en zal zich ook gaan inzetten bij gesprekken bij gemeenten over bijzondere status van graven KNIL Ambonezen! Maluku4Maluk gaat door, want genoeg is genoeg!

José Imlabla gaat ook actief worden bij gemeenten voor onze eerste generatie, en de kindersterfte in de barakken. Kijk naar bovenstaande YouTube filmpje

Maluku4Maluku heeft meerdere ambassadeurs. Zij ondersteunden en ondersteunen de strijd van José Imlabla, ga naar het stembureau en doe mee voor onze eerste generatie. Moluks en of Indisch! Genoeg is genoeg!

Rudy de Queljoe is Molukse gitaarheld en ambassadeur van Maluku4Maluku, maar ook kind van een KNIL “Ambonees” veteraan.

Simon Tahamata is Molukse voetbalheld en ambassadeur van Maluku4Maluku, maar ook kind van een KNIL “Ambonees” veteraan.

 

Lees alles over José Imlabla visie over zorg en nazorg KNIL veteranen en hun partners en kinderen, maar ook over zorgpersoneel en geüniformeerden. En meer zaken! Genoeg is genoeg!

MALUKU4MALUKU (Homepage tijdelijk aangepast voor JOSÉ IMLABLA NR4 LIJST 26 OPRECHT)

 

 

 

 

Reactie op “MOLUKS OF INDISCH? GENOEG IS GENOEG! STEM TEGEN ONRECHT!

 1. Knil ambonnezen, zijn belazerd en besodemietert door de staat der nederlanden.

  Ik ben meegeweest met drie oud knil abonezen naar Denhaag vanwege het aanvragen knil ambonezen militair pensioen en uit nieuwsgierigheid ben ik mee geweest.. Ze vroegen aan de drie KNIL AMBONEZEN WIE IK WAS.. De drie KNIL ambonezen zeiden :”hij is een tolk”

  Aanwezig: de griffier, de secretaris en Geert Terpstra 2e kamerlid namens CDA
  Deze drie KNIL ambonezen, kregen vragen van 2e kamerlid Geert Terpstra: “kreeg u een nederlandse nationaliteit aangeboden of wilde die u niet aannemen”?

  Deze gesprekken zijn gearchiveerd en opgeslagen in het dossier in Denhaag.

  Verder wul ik niet meer aan toevoegen, Alle knil ambonnezen zijn door de staat der Nedetlanden en het koningshuis: vernederd, belazert en besodemietert.
  Ik hwb de heer heer Rewaruw die pleit voor de rechten van de KNIL ambonnezen hoig zutten.. U bent de enigste die durf en hranie hweft om dit bij , het m8nisterie van defensie en de staat der nederlanden aan te kaarten..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *