Persbericht Maluku4Maluku

Leeuwarden, 8 mei 2021
 
Stichting Maluku4Maluku (de landelijke belangenbehartiger van KNIL Ambonezen – 70 jaar Molukkers in Nederland) uit Leeuwarden gaat aangifte doen tegen Jim Taihuttu de filmregisseur van “De Oost” en Jazzy Taihuttu verantwoordelijk voor het lesprogramma “De wereld van de Oost”. Beide Taihuttu’s zijn hoofdverantwoordelijk voor beide projecten. Tevens producent Sander Verdonk én de distributeur Amazone zullen meegenomen worden in de aangifte.

 
De aangifte zal gedaan worden wegens “groepsbelediging” en “zaaien van haat” tegenover Molukse, Indische en Nederlandse  slachtoffers en veteranen.
 
Einde persbericht

4 reacties op “Maluku4Maluku doet aangifte tegen onder andere Jim en Jazzy Taihuttu(Indonesische afkomst)

  1. Ik ben zo dankbaar dat dit zover is gekomen, dat deze man Jim Taihuttu is aangeklaagd. Hij is een smet op het Molukse volk .

  2. heel goed sta hier achter dit moet stoppen en de lessen moeten zeer zeker niet door gaan NEDERLAND MOET HUN VERLEDEN GOED LEREN .
    EN HET BELEDIGEN VAN ONS MOET STOPPEN
    DE JONGELUI MOETEN LEREN ZE ZIJN IN VRIJHEID GEBOREN MET VAN ALLES WAT ZE WILDEN. JE HEBT DE OORLOG NIET MEEGEMAAKT DUS GA TERUG IN JE MANDJE EN LEER EERST TE LEVEN IN EEN OORLOGSTIJD DAN ZAL JE ANDERS PIEPEN. MIJN VADER IS KNIL MILITAIR GEWEEST DUS JE HEB HEM BELEDIGD

  3. Ik zelf verafschuw deze film om dat .ijn eigen vader in die tijd veel van die volken heeft geholpen Om uit de handen van die militairen die fout waren te ontsnappen met zijn groep En ik heb die foto’s gezien van die moorden die daar hebben plaatsgevonden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *