Gefeliciteerd met je belijdenis!

Vandaag(zondag 8 april 2018) heeft Junus(Unu) Tahamata openlijk tijdens de kerkdienst van NGPMB maart ’53 Hoogeveen belijdenis gedaan.

Wij spreken onze respect en waardering uit dat Junus heeft gekozen deze stap in het geloof te zetten en wensen hem daarbij met zijn gezin en familie veel kracht, liefde en vreugde.

Ik wil precies doen wat U zegt, want U geeft mij wijsheid, Psalm 119, vers 102

Bovenstaande tekst van pagina Maluku Hoogeveen op Facebook

 

Kerkdienst belijdenis Junus(Unu) Tahamata zondag 8 april 2018

 

 

Voelde mij trots om een derde generatie lid van Maluku4Maluku zien knielen voor God want dat is onze(Maluku4Maluku) karaktertrek voor de rest knielen wij voor niemand!

Unu Tahamata knielde, maar stond daarna op als een echte man! Onze felicitaties gaan uit naar de grote  familie Tahamata, en  de grote familie Lesimanuaja.  Maluku4Maluku wil vooral oma Maria Lesimanuaja-Amahoru (bijna  93 jaar) die aanwezig kon zijn als lid van de eerste generatie, feliciteren. Bedankt dat ik hier bij mocht zijn als frontman van Maluku4Maluku.

Sammy de Lima (ouderling van de kerk), Sarah de Lima( les geven in catechisatie), Roos Leisputty(kerkraad) en dominee Bram Nanuru hebben hem goed begeleid! Unu Tahamata zijn dienst werd ondersteund door andere ouderlingen uit Assen: Petra Jansen(kerkraad), Eyes Ririmasse(kerkraad), John Polnaya(ouderling). Bedankt dat het een mooie belijdenisdienst is geworden.

#Respect #OraEtLabora

Maluku4Maluku

Leo Reawaruw

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *