Stichting Maluku4Maluku zet zich in voor specifiek KNIL Ambonezen, maar ook voor veteranen in het algemeen. Die voor Nederland in de oorlog hebben gediend, of op missie zijn gegaan bij defensie. Maluku4Maluku zou eerder met het eerste Molukse tv-programma komen, en daarnaast de eerste veteranenprogramma op tv Veterans4Veterans. Door omstandigheden moest dit uitgesteld worden. Maar uitstel betekend geen afstel! Stichting Maluku4Maluku komt in samenwerking met Salto TV Amsterdam met het allereerste tv-programma gemaakt door nazaten van KNIL Ambonezen of te wel Molukkers in Nederland.

Vandaag om 23.00 uur is de eerste uitzending van een speciale programma die een verstrengeling is van Salahutu TV en Veterans4Veterans.

Een terugblik vanaf het jaar 2017 naar februari 2019, met beelden en uitspraken van het advocatencollectief tijdens de presentatie in Zwolle. Het advocatencollectief die Maluku4Maluku bijstaat in het totale rechtsherstel van KNIL Ambonezen dossier bestaan uit de volgende personen: Advocaat Michael Ruperti van Cleerding & Hamer Amsterdam en advocaat Vincent Dolderman en drs. Rob Remie van Dolderman Letselschade Advocaten Utrecht en voorzitter stichting Maluku4Maluku Leo Reawaruw.

Mogelijk wordt er binnenkort nog een advocaat(met een Molukse achternaam) er aan toegevoegd, die actief is bij een van eerdergenoemde advocatenkantoren.

In de aftiteling wordt een iedereen bedankt voor hun medewerking die Maluku4Maluku heeft gekregen van hun allen, om het grootste doofpotdossier van de Nederlandse Staat weer in het daglicht te krijgen. Dus kijk alles uit!

Salahutu TV en Veterans4Veterans is te ontvangen in heel Nederland, zie voor de frequenties:
https://www.salto.nl/frequenties/

Tip is eerder dan 23.00 uur de zender Salto TV Amsterdam op te zoeken, deze zit tussen de regionale zenders. Lukt het allemaal niet? Het is ook te zien via internet via:
https://www.salto.nl

Onze voorzitter zal binnenkort terugkomen(via zijn persoonlijke blog www.reawaruw7.com) op het interview die hij heeft gehad met Fridus Steijlen, rondom de ontstane onrust binnen bepaalde Molukse woonwijken. Die behoren tot de rechten van de KNIL Ambonezen! De vraag of Steijlen actief is bij het Moluks Historisch Museum nog serieus genomen moet worden? Mag iedereen zelf bepalen na het beluisteren van:
https://www.nporadio1.nl/nos-met-het-oog-op-morgen/onderwerpen/496222-waarom-wonen-molukkers-in-aparte-wijken?fbclid=IwAR26yICVckogqp_9N2xkg89sP5spm2N1lnDKfYM1V4L1mbIQqArXZUEQas8

Dagelijks bestuur van stichting Maluku4Maluku feliciteert alle veteranen, en de Molukse en Indische gemeenschap met hun eigen tv-programma. Die al lang er had moeten zijn, maar beter laat dan nooit. Een kwestie van niet opgeven!

Volgende uitzending zal gaan over de stevige samenwerking tussen stichting Maluku4Maluku en AmNed Basodara Gandong(Jakarta – Maluku)!

Dit bericht is te lezen in drie talen, ga naar onderin van deze pagina. Daar is een vertaalknop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *