Woensdag 1 mei 23.00 uur SALAHUTU TV presenteert Beta Anak Maluku en Veterans4Veterans met een speciale aflevering over 4 mei Nationale Dodenherdenking Amsterdam. Kijk via televisie Salto 1 Amsterdam, of via www.salto.nl

Aan het comité Witte Anjer 2019,

Ik wil Leo Reawaruw van stichting Maluku4Maluku uit Leeuwarden nomineren voor de veteranenprijs 2019.

Leo heeft zoveel resultaten geboekt voor de KNIL Ambonezen, maar wat velen nog niet weten is dat hij zich ook inzet voor Surinaamse en Antilliaanse veteranen. Ook zij zijn een vergeten groep veteranen. Gelukkig heeft hij ze nu eindelijk gevonden(kijk film hieronder).

Wij zenden dit verhaal al sinds afgelopen vrijdag(26 april) op Salto TV Amsterdam. Ik zend hieronder een link waarin u allen kan zien dat niemand anders dit jaar de Witte Anjer Prijs kan winnen dan onze kameraad van de Stem van de Straat.

In plaats van een foto van mij met Reawaruw, een film met daarin ook directeur Jan van Kooten van Nationaal Comité 4 en 5 mei (Druk op onderstaande link).


Met respectvolle groeten

Steve Brown programmamaker van De Stem van de Straat 

Hieronder een paar voorbeelden van nominaties of te wel steunbetuigingen.

Herman de Roos – auteur

P.J. van der Bij – afgestudeerd psycholoog & filosoof RU Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *