Woensdag 12 juni op Salto 1 TV Amsterdam om 23.00 uur brengt Maluku4Maluku een dertig minuten aflevering van Salahutu TV met twee programma-onderdelen Beta Anak Maluku en Veterans4Veterans

Het is ook op hetzelfde tijdstip te zien via www.salto.nl

In deze korte aflevering die zondagochtend om 11.00 uur wordt herhaald de volgende onderwerpen:

Op bezoek bij zangeres Jessica Manuputy

Interview tussen Sarah de Lima en Njonja Soumokil

Veteranendag zaterdag 29 juni 2019Maluku4Maluku heeft daar een eigen tent, en in een van de grote tenten een eigen hoek. Waar men eigen zitplaatsen heeft voor 80 personen.

Primeur voor de Nederlandse media is aandacht voor Warrior Team – The Netherlands die volgende week afreist naar de Verenigde Staten afreist om mee te doen aan wedstrijden in internationaal verband. Warrior Team zal onder leiding van veteraan Drs. Rob Remie(advocatencollectief Maluku4Maluku). Ze zijn te vinden op Facebook je kan ze steunen door hun pagina een Like te geven!

https://www.facebook.com/Warrior-Team-the-Netherlands-307321789894172/

Het bericht wat door onze frontman Leo Reawaruw gisteren op 11 juni is uitgebracht via Whatsapp zal in de volgende uitzending gebracht gaan worden. Maluku4Maluku krijgt vragen of dit een 1 april grap is. Niets is minder waar, binnenkort zal er een persbijeenkomst in Wierden komen. In de volgende uitzending zal er meer informatie verteld worden aan iedereen. Mogelijk zullen wij via YouTube dit weekend al iets online zetten!

Helaas zal door een overlijdensgeval de vergadering die gepland stond in Krimpen aan den IJssel verplaats worden naar een andere datum. Namens Maluku4Maluku willen wij de familie van (Atje) Saartje Sophia Sabandar en andere nabestaanden God’s kracht en liefde toewensen, om dit zware verlies te verwerken. Leden van Maluku4Maluku zullen namens de stichting persoonlijk ook de condoleances gaan overbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *