Tijdens Nationale Veteranendag 2019 is het voor iedereen duidelijk geworden, dat stichting Maluku4Maluku staat voor allerlei veteranen. Dus niet alleen voor Molukse veteranen en hun relaties(vrouwen en kinderen), er zijn samenwerkingsverbanden gemaakt met Antilliaanse en Surinaamse, Joodse, en Nederlands Indische veteranen die hebben gediend in Nederlands-Indië en Europa.

Kijk hier de trailer van Veterans4Veterans het eerste tv-programma van en voor veteranen:

Ook kan men vinden op deze website dat er steeds word gesproken dat Maluku4Maluku zich ook achter andere veteranenzaken kan gaan staan. Dit feit kan men mogelijk volgend jaar meenemen in de commissie van de Witte Anjer Prijs of te wel de Nationale Veteranenprijs.

Afgelopen donderdag was het 24 jaar geleden dat de ” Val van Srebrenica ” werd herdacht bij de nabestaanden, maar ook bij de Nederlandse veteranen.

Op radio en televisie, en in de kranten kon men lezen dat de Dutchbat Srebrenica veteranen een snelle eerherstel eisen, en een schadevergoeding. Voor de rest werd er op nationale televisie geen aandacht aan besteed in de avonduren. Maluku4Maluku maakt de eerste en enige veteranen-televisieprogramma te bekijken via Salto 1 TV Amsterdam. Is door heel Nederland te ontvangen, kijk voor de frequenties op hun website. Maar het is ook live via de website te bekijken. Zondag om 11.00 uur en woensdag 23.00 uur. De nieuwe aflevering word altijd herhaald in de tweede uitzending van de week. Kijk via hun website wanneer je het niet via jouw televisie kan ontvangen.

Veterans4Veterans wil in de uitzending een geheel andere kant van het dossier Srebrenica laten zien! Want alles bleek een vieze politieke steekspel(KNIL Ambonezen) te zijn. Met als gevolg de grootste genocide ooit op Europees grondgebied na het jaar 1945. En getraumatiseerde Nederlandse veteranen. Kijk naar Veterans4Veterans dan kunt u eindelijk een goede oordeel vellen!

Het Karremans-gevoel was een grote rookgordijn van de politiek! Het nep-nieuws werd zo maar overgenomen. Veterans4Veterans biedt u een kijk achter de echte schermen:

https://www.youtube.com/watch?v=AZ7woyumciQ

Een week na de Nijmeegse Vierdaagse! Loop mee ! Lees de flyer goed Veterans4Veterans

3 reacties op “Maluku4Maluku steunt Srebrenica veteranen morgen op Veterans4Veterans TV

    1. Daarom de speciale uitzending de Nederlandse burger werd getrakteerd op een grote leugen. Wist u dat er voor de Val van Srebrenica de Nederlandse de eerste oorlogshandeling hebben uitgevoerd na Korea? Nee? Kijk naar de uitzending die deze week op YouTube te zien is! Abonneer op onze kanaal! En krijg een inzicht op meerdere X-files

  1. Wat toen niet mogelijk was voor de 1e generatie Molukkers ( Ambonezen ) om terug te keren naar hun eigen “Beloofde Eiland” en achter gebleven familie, is nu anno 2019 wel mogelijk , met alle sociale voorzieningen mee nemend vanuit Nederland. Toch nog velen die voor Nederland blijven kiezen… Nu veel aandacht voor de Molukse tragedie ….
    Wij Indo’s hebben helaas niet het voorrecht een eigen land te hebben. Velen hebben een nieuw “Vaderland” gevonden elders in de Wereld op zoek naar een beter klimaat…Anno 2019 nog steeds strijden voor erkenning en compensatie…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *