Het zal niet het laatste hoofdstuk zijn binnen het KNIL Ambonezen doofpotdossier, want er wordt aan achter de schermen nog eentje klaargezet. Deze zal naar buiten gebracht worden via Stichting Maluku4Maluku In ieder geval de KNIL babysterfte tijdens de opvang in de oude concentratiekampen zoals Kamp Vught en Kamp Westerbork gaat in al haar vormen naar buiten binnen nu en een maand. Afspraken met de pers zijn gemaakt. Het KNIL Ambonezen verhaal zal goed herschreven moeten worden.

Want onze kleinkinderen en achterkleinkinderen zullen nooit meer uitgescholden kunnen worden als nazaten van met alle respect vluchtelingen, of gastarbeiders, zelfs geen nazaten van IS-gangers!

IS-gangers die in een vreemde krijgsmacht hebben gediend, maar hun tweede Nederlandse paspoort mogen behouden. KNIL Ambonezen werden hun Nederlandse nationaliteit afgepakt, werden nadat ze uit het niets ontslagen werden burgers zonder paspoort!

IS-gangers die via het Nederlandse rechtssysteem een terugkeer naar hun “land”kunnen opeisen.

IS-gangers die recht hebben op gezinshereniging. Maar ook een volledige gezonde opvang wanneer ze teruggekeerd zijn in Nederland. Inclusief een vette uitkering, terwijl KNIL Ambonezen het eerst met twee gulden moesten doen per gezin. Na protest werd het naar drie gulden gedaan per week ongeacht de grootte van het gezin. KNIL Ambonezen lieten gedwongen 350 kinderen en 150 moeders(echtgenoten) achter in vijandelijk gebied.

Onze kleinkinderen zijn nazaten van veteranen….Nederlandse veteranen

Vanavond op Salto TV Amsterdam, ook te zien via www.salto.nl om 23.00 uur het enige programma van, en voor, en door veteranen Veterans4Veterans. Zondag om 11.00 uur herhaling met vooraankondiging KNIL Babysterfte en Earthquakes Maluku #NINE26

Geld doneren kan voor de slachtoffers van de zeven aardbevingen die vanaf september 26 hebben plaatsgevonden op de Molukken. NL15 INGB 0008 8226 76 …ten name van Stichting Maluku4Maluku onder vermelding van NINE26 (Stort minimaal negen euro)

2 reacties op “Doofpotdossier “KNIL babysterfte” gaat volledig open in 75 jaar Vrijheid

  1. De lijst van wandaden, uit naam van de Nederlandse regering gepleegd en verborgen, wordt steeds langer. En Rutte lacht het “ dapper “ weg. Wat een zootje, ik moet oppassen dat ik niet aan plaatsvervangende schaamte ga lijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *