Trots dat we dit jaar op de 3e plaats zijn geëindigd van Advocaatscore, de online reviewtool waar bijna 2000 advocatenkantoren bij zijn aangesloten. De nummers 1 en 2 zijn gespecialiseerde kantoren op het gebied van het migratierecht. Uiteraard van harte gefeliciteerd. Dit betekent wel dat ons kantoor in Nederland op nummer 1 staat voor wat betreft de algemene praktijk, met een zwaar accent op het strafrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, letselschade, ondernemingsrecht en uiteraard ook het militair recht.

Mr. Michael Ruperti – veteraan

KLIK HIER ONDER VOOR WEBSITE CLEERDIN & HAMER:

https://cleerdin-hamer.nl/

Ons uitgangspunt is dat een cliënt de best mogelijke juridische bijstand mag verwachten. Dat kan alleen als de advocaat gefocust is op zijn specifieke vakgebied. Daarin investeren we veel tijd en moeite. Niet alleen door de permanente opleiding van onze advocaten (via het volgen en geven van cursussen en jurisprudentie-besprekingen), maar ook door deelname van onze advocaten aan redacties van juridische tijdschriften, door lidmaatschappen van juridische verenigingen en organisaties en door wetenschappelijke publicaties.

We mogen ons dan ook met recht specialisten noemen

Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht Hans van Griensven tijdens zijn laatste optreden op nationale televisie, is vanaf eind november met zijn welverdiende pensioen begonnen.

Bovengenoemde tekst is van onze aanvoerder van Maluku4Maluku advocatencollectief Michael Ruperti van advocatenkantoor Cleerdin & Hamer. Het advocatencollectief van stichting Maluku4Maluku bestaat verder uit Vincent Dolderman en Rob Remie van de specialisten in letselschade Dolderman Letselschade Advocaten(Utrecht).

KLIK HIER ONDER VOOR WEBSITE DOLDERMAN LETSELSCHADE ADVOCATEN:

Het jaar 2019 is bijna afgelopen volgend jaar in het jaar van 75 jaar Vrijheid die wij allen dien te vieren, maar ook te herdenken, zullen Stichting Maluku4Maluku met het advocatencollectief de gesprekken gaan openen met de Nederlandse overheid. Het is samen er uit zien te komen als het aan ons allen ligt. Want in een historische jaar voor ons allen tegen over elkaar te staan in het Hof van de Mensenrechten in Straatsburg? Daar schiet niemand iets mee op, en brengt alleen maar schade op ten aanzien van de imago van Nederland. Nederland waar de Molukse samenleving op eigen kracht een volwaardige onderdeel is geworden, verdient hun militaire openstaande vergoedingen. Gisteren zijn er regio Zwolle liefst elf aanmeldingen geweest, van weduwen en of nabestaanden(tweede generatie). Aanmelden kan via:

Heeft u problemen met aanmelden? Mail ons, en laat ook uw telefoonnummer achter in de mail. Deze week zijn er elf aanmeldingen binnengekomen uit regio Zwolle. Stichting Maluku4Maluku wacht nu op de afspraak vanuit de gemeente Wierden om de uitvoering in elkaar te draaien over de aanpak van de status van “bijzondere graven” voor de eerste generatie in Wierden. Wat enkelen nog beweren dat de inzet van stichting Maluku4Maluku gebaseerd is op praatjes en sprookjes. Kan hiermee wederom de prullenbak in! Maluku4Maluku blijkt wederom dit jaar af te gaan sluiten met winstpunten! Kijk hier naar onze YouTube kanaal! Onderstaande film werd opgenomen tijdens de afscheidsreceptie voor de veteranenwereld in Landgoed “de Zwaluwenberg” van de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht Hans van Griensven.

In verband met de raadsvergadering op woensdagavond in Amsterdam is de nieuwe uitzending van Salahutu TV met het enige veteranentelevisie van Nederland Veterans4Veterans gepland op vrijdagavond 20 december om 23.00 uur en de herhaling is zondagochtend 22 december om 11.00 uur. Op Salto TV 1 kan je het kanaal niet ontvangen? Dan is het via ook live te bekijken via www.salto.nl

Indië gangers voelden en voelen zich nauw verbonden met stichting Maluku4Maluku foto genomen tijdens 7 December Divisie herdenking 2019 in Oranjekazerne te Schaarsbergen

In deze uitzending aandacht voor de herdenking van de 7 December Divisie in de Oranjekazerne in Schaarsbergen van vrijdag 6 december jongst leden. Toen werden Jeffrey Broere en Raviv van Renssen beide gesneuveld tijdens hun missie met Dutchbat 3 in 1995. Hun namen werden bijgeschreven in het 7 December Divisie monument in Schaarsbergen.

Wij allen gaan richting Kerstdagen 2019 maar ons volk is al vanaf september 26(NINE26) in rampspoed na diverse aardbevingen in de Molukken. Afgerond 180.000 mensen ontredderd en ontheemd wonend onder een of paar dekzeilen.

Doneer via Stichting Maluku4Maluku onder vermelding van NINE26 !

Stichting Maluku4Maluku heeft de eerste bespreking gehad met de Veluwehal in Barneveld om voor de zomer van 2020 een grote benefietfestival op te gaan zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *