Esther Portier/Tapilaha en Anis de Fretes uit Almelo, Molukse artiesten die thuis zitten in verband met corona-crisis. Creatieve geesten maakten op de muziek van de Molukse traditional Toma Hasa een Moluks(tevens Nederlandstalige) corona-lied. Salahutu TV met Veterans4Veterans publiceerde de clip op Salto TV 1 Amsterdam. Om iedereen een hart Esther Portier/Tapilaha en Anis de Fretes uit Almelo, Molukse artiesten die thuis zitten in verband met corona-crisis. Creatieve geesten maakten op de muziek van de Molukse traditional Toma Hasa een Moluks(tevens Nederlandstalige) corona-lied. Salahutu TV met Veterans4Veterans publiceerde de clip op Salto TV 1 Amsterdam. Om iedereen een hart onder de riem te steken om vooral thuis te blijven publiceert Maluku4Maluku apart het corona-lied van Portier/Tapilaha en de Fretes. Afspraken zijn gemaakt om vaker in het enige veteranen-programma op tv songs te gaan doen.

Op de dag dat ons vanuit Indonesië het bericht bereikt dat een grote Molukse artiest Glenn Fredly is heengegaan, publiceren wij het speciaal. Maar ook roepen wij op om vanavond kaarsjes in de tuin, balkon, of terras aan te steken ter nagedachtenis van de corona-slachtoffers in onze samenleving.

Tevens ter nagedachtenis dat op 8 april 1951 de Roma aanmeerde in Rotterdam, om KNIL veteranen en hun gezinnen voor een periode van zes maanden in Nederland te brengen.Maar ook om iedereen een hart onder de riem te steken om vooral thuis te blijven publiceert Maluku4Maluku apart het corona-lied van Portier/Tapilaha en de Fretes. Afspraken zijn gemaakt om vaker in het enige veteranen-programma op tv songs te gaan doen.

Op dit moment is het nieuws dat Glenn Fredly is overleden door een hersenvliesontsteking

Maar ook roepen wij op om vanavond kaarsjes in de tuin, balkon, of terras aan te steken ter nagedachtenis van de corona-slachtoffers in onze samenleving. Tevens ter nagedachtenis dat op 8 april 1951 de Roma aanmeerde in Rotterdam, om KNIL veteranen en hun gezinnen voor een periode van zes maanden in Nederland te brengen.

Maak een foto en plaats deze in de nieuwe Facebook-groep, en meld je daar aan als lid.

https://www.facebook.com/groups/243673810012534/


Bid met ons mee op woensdag en vrijdag tussen 19.00 uur en 19.30 uur, een gebed is voldoende. Om ons allen te beschermen tegen alle onheil er rampspoed ! Ora et Labora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *