Belangrijk…deel dit bericht !!

Het dagelijks bestuur van Maluku4Maluku heeft besloten actief mee te gaan doen met de Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart 2021 !! Wij, als Maluku4Maluku, zullen een kandidaat inzetten met Molukse roots waar wij vertrouwen in hebben qua opleiding en persoonlijke eigenschappen en werkervaring!

Deze persoon zal daadwerkelijk ook met Maluku4Maluku inbreng gaan leveren in het verkiezingsprogramma!

Na zeventig jaar Molukkers in Nederland moet dit eindelijk gaan gebeuren. Nu moet je als Moluks kind kiezen in ons Moluks belang tijdens de Tweede Kamer verkiezingen 2021 !

 

Meer informatie volgt dit weekend via deze website!

Het wordt tijd dat er een persoon echt opkomt voor onze Moluks volk in de Tweede Kamer dus steun ons! Wij zoeken als Maluku4Maluku ook mensen die ons willen helpen op allerlei manieren voor en tijdens de Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart 2021

 

Deel dit bericht…Wij veteranen / partners van veteranen / kinderen en nabestaanden van veteranen van Moluks, Indisch, Surinaams, Antilliaans, en of Joodse afkomst gaan meedoen volgend jaar aan de #TweedeKamerVerkiezingen #TK21 #T2021 alleen deze keer gaat alles anders worden!

Maluku4Maluku de Molukse volksbeweging tevens ook dé belangenbehartiger van alle veteranen die actief waren binnen het Koninklijk Nederlands Indisch Leger plus Korps Speciale Troepen en alle andere wapenbroeders gaat meedoen aan de verkiezingen. Wij zullen een vertegenwoordiger op de kieslijst zetten, binnen de eerste tien waarop men kan kiezen, met een duidelijke opdracht om alles op te lossen wat ons is aangedaan als veteranen en hun partners en kinderen.

Ook zullen in het verkiezingsprogramma de standpunten verdedigd worden van Maluku4Maluku ten aanzien van de veteranen. Maar Maluku4Maluku zal ook de problemen van andere veteranen aan de kaak willen stellen binnen de politieke arena in Den Haag, zoals bijvoorbeeld DutchBat III. Zelfs de lijsttrekker de nummer één van de kieslijst steunt Maluku4Maluku en alle veteranen.

Volledige informatie zal volgen binnen 72 uur wanneer lancering volgens planning verloopt. #OraEtLabora OPGEVEN IS GEEN OPTIE…BLIJF ONS VOLGEN EN STEUN ONS TIJDENS DE TWEEDE KAMER VERKIEZINGEN OP 17 MAART 2021 / MALUKU4MALUKU wenst iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond 2021 toe!

 

3 reacties op “Het jaar sluiten wij af met belangrijk nieuws voor 2021 voor veteranen en hun partners en kinderen

  1. Eindelijk gerechtigheid het had veel eerder moeten gebeuren. De tijd is nu kennelijk rijp om in actie te komen het loopt nu gesmeerd.
    Het is nog niet te laat. Beter laat dan nooit. Nu nog een geschikte persoon in de politiek die kennis van zaken heeft. Eindelijk actie in 2021.

    1. Wat je zegt “beter laat dan nooit” en nu nog die persoon. Niet alleen kennis maar vooral oprecht!! en niet 1 die met alle winden mee waait.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *