Er zijn veel goede reacties binnen gekomen, daar zijn wij blij mee. Maar, er moet nog wel wat gebeuren. Wij als Molukkers kunnen ons bewijzen door onze doelen te halen. Want, na zeventig jaar is er eindelijk een politieke partij, die voor het eerst kandidaten heeft in de top tien van de lijst, die voor Molukkers wil opkomen.

OPRECHT een nieuwe partij die woensdag 17 maart mee gaat doen met de Tweede Kamer verkiezingen. Met name onze eigen kandidate en ambassadrice José Imlabla die als eerste vrouw op de lijst van Oprecht staat, en wel op nummer vier. Let op de beoogde lijsttrekker van Nederland is geen onbekende van ons allen. Binnenkort zal zijn naam bekend gemaakt worden in een interview met de grootste krant van Nederland “De Telegraaf”. Dus het is belangrijk om OPRECHT met José Imlabla op allerlei manieren te gaan steunen.

Politieke partij OPRECHT
Politieke partij OPRECHT

 

De website is binnenkort volledig online

Wat moet er binnenkort gebeuren!

José Imlabla met OPRECHT heeft iedereen nodig die voor de KNIL Ambonezen oftewel de belangen van Molukkers in Nederland wil opkomen. Let op want het behoud van Molukse wijken, wijkgebouwen, en het recht op gebedshuizen voor en van de KNIL Ambonezen moet een punt worden! Ook wanneer Molukse kerken door frauduleuze handelingen van organisaties en of personen niet meer onderhouden worden. Is de Nederlandse staat verantwoordelijk voor de gebedshuizen van KNIL veteranen, oftewel het woonklimaat. Want dat valt allemaal onder het Veteran Family Care programma dat Maluku4Maluku heeft gemaakt in samenwerking met drs. Rob Remie(veteraan) van Dolderman Letselschade Advocaten uit Utrecht. Het Veteran Family Care programma is op 14 oktober 2020 door kolonel Ludy de Vos(voormalig directeur Veteraneninstituut) ondertekend en frontman Leo Reawaruw van Maluku4Maluku. Het Veteran & Family Care Programma is specifiek geschreven voor KNIL Ambonezen. Het zogenaamde Veteran & Family Care Programma kan worden beschouwd als een blauwdruk en kan tevens worden toegepast op andere veteranen zoals Dutchbatt III of zelfs Korps Commando Troepen. En ook op alle geüniformeerde beroepen zoals politie en of hulpverleners. Dus OPRECHT staat ook voor alle veteranen, politie en geüniformeerde beroepen en hulpverleners. Dit geldt dus niet alleen voor Molukkers, maar ook voor Indo’s en Antilliaanse, Surinaamse en Joodse personen die actief zijn in eerdergenoemde beroepen. Het is vanzelfsprekend dat de Nederlanders daar ook binnen vallen. Lees de aankondiging van aanstelling van José Imlabla als kandidate:

Maluku4Maluku doet via haar ambassadrice José Imlabla mee aan de Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart 2021 !

 

Wij vragen een ieder om onze website te volgen. Want wij hebben over negentien kiesregio’s ondersteuningsverklaringen nodig. Om zo te kunnen meedoen met de Tweede Kamer verkiezingen. Met name de Molukkers in Nederland hebben nu de keuze of ze in het jaar 2021 zeventig jaar Molukkers in Nederland ze echt iets willen doen. Doe mee, en steun ons! Een kleine moeite is het volgende voor ons allen te doen:

 

 1. De volledige ondersteuningsverklaring komt binnen een week online ook via deze website.
 2. Deze moet meegenomen worden naar het gemeentehuis, je moet 18 jaar zijn om de ondersteuningsverklaring te ondertekenen op het gemeentehuis. Neem jouw paspoort, en of ID en of rijbewijs mee. Je geeft aan dat je een ondersteuningsverklaring wilt ondertekenen in het bijzijn van een ambtenaar. Dezelfde ambtenaar gaat ook ondertekenen en voorziet de ondersteuningsverklaring van een stempel van de gemeente! Vraag je huisgenoten, en of familie om mee te doen. Vervolgens dient de ondertekende ondersteuningsverklaring te worden verzonden naar: José Imlabla, Germanenlaan 200 ,7312 JD Apeldoorn. Verstuur direct na ondertekening!
 3. Wanneer je de ondersteuningsverklaring kunt scannen mag je deze ook mailen naar: salahutu@gmail.com
 4. In verband met de huidige corona-richtlijnen adviseren wij een afspraak te maken met het gemeentehuis vanaf maandag 18 januari 2021. Afspraak maken kan via de telefoon, maar dit kan tegenwoordig ook bij veel gemeenten via internet.
 5. De gemeenten moeten meewerken om de ondersteuningsverklaringen ingevuld te krijgen. Dit is in opdracht van de minister van Binnenlandse Zaken, en Nederlandse overheid. Laat je niet afwimpelen door een ambtenaar want minister van Binnenlandse Zaken heeft een brief aan alle gemeenten verzonden waarin men burgers voorrang dient te geven om een ondersteuningsverklaring te ondertekenen. Maak alvast een afspraak vanaf 18 januari en zend hem voor 27 januari op, het liefst gelijk na ondertekening. Via de volgende website kan men de brief downloaden die aan alle gemeenten in Nederland is verzonden door de minister van Binnenlandse Zaken:

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brieven/2020/12/15/brief-aan-burgemeesters-over-proces-ondersteuningsverklaringen

 

 

Maluku4Maluku is de enige Molukse volksbeweging die landelijk opkomt voor Molukse belangen, waaronder woonwijken, wijkgebouwen en gebedshuizen. Want er wordt duidelijk een uitsterfbeleid op de Molukse erfgoed in Nederland gepleegd.

Marcel Wattimury(derde generatie) uit Alphen aan de Rijn was getuige van de ondertekening Veteran & Family Care Programma KNIL Ambonezen. In kantoor Dolderman Letselschade Advocaten Utrecht 14.10.2020

 

Het erfgoed dat gebaseerd is op de KNIL Ambonezen oftewel veteranen! Ingesloten in het Veteran & Family Care Programma! José Imlabla haar missie is om de eerste en tweede generatie van de Molukse veteranen niet alleen in kaart te brengen. Maar, ook om hiervoor veel aandacht te vragen om zo ook met politieke oplossingen te komen. Want winst in de politiek betekent ook winst op financieel gebied om alles veilig te stellen.

Politieke partij OPRECHT

 

 

 

José Imlabla met haar moeder Jomima Sedoeboen bij het graf van KNIL echtpaar Sedubun in Zevenaar – De graven van de eerste generatie dienen vrij zijn van betalingen van grafrechten is de stellingname van Maluku4Maluku
Lees verder wij doen een extra oproep voor zondag 10.01.2021 om 10.00 uur

Campagneleider van José Imlabla is onze frontman Leo Reawaruw te bereiken via: salahutu@gmail.com

4 reacties op “Maluku4Maluku komt met ambassadrice José Imlabla via politieke partij OPRECHT op voor Molukse wijken, wijkgebouwen en gebedshuizen binnen Veteran & Family Care Programma

 1. Niet alleen voor de dominee maar laten wij bidden voor alle zieken onder de Molukkers uit elk wijk. Mensen met dementie kanker hartkwalen met de nieren aan de dialyse een ieder die ziek is! Laten wij om Gods ontferming roepen over ons volk. Vraag Heilige Geest om je te leiden in gebed.

  1. En vooral de psychische gezondheid
   niet te vergeten die aan de
   buitenkant niet zichtbaar is
   maar zich uit in lichamelijke klachten. Daar bidden we ook voor.
   Met Gods rijke Zegen. Amen

  2. Wat men vooral ook niet moet vergeten zijn de mensen die met psychische klachten zitten die nog steeds met een traumatisch verleden te kampen heeft.
   Daar bidden we ook voor.

   Met Gods rijke Zegen. Amen

 2. Wat men vooral ook niet moet vergeten zijn de mensen die met psychische klachten zitten die nog steeds met een traumatisch verleden te kampen heeft.
  Daar bidden we ook voor.

  Met Gods rijke Zegen. Amen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *