Velen hadden geen geloof in de missie die werd opgestart vanuit Maluku4Maluku om het KNIL Ambonezen dossier binnen een verkiezingsprogramma van een politieke partij te brengen, voor de Tweede Kamer verkiezingen 2021. Maar niet alleen het doofpotdossier van de Ambonezen of te wel de oudste toeslagenaffaire van Nederland moet aan de kaak gesteld worden. Ook de fouten die zijn gemaakt naar alle veteranen die in het voormalige Nederlands-Indië hebben gediend moeten meegenomen worden.

Dat betekent ook voor alle Indische, Antilliaanse, Joodse en Surinaamse veteranen die in Nederlands-Indië hebben gediend!

Ambassadrice José Imlabla eerste vrouwelijke kandidate op 4 en ambassadeur Michael Ruperti nummer 1 dus lijststrekker bij OPRECHT en frontman Leo Reawaruw ondersteuner OPRECHT allen van Maluku4Maluku

 

 

Lees hieronder waarom ambassadrice José Imlabla op vier staat bij OPRECHT druk op de groene regel:

https://www.oprecht.nu/de-partij/wie-zijn-wij/4-jose-imlabla

 

Natuurlijk geldt dit ook voor andere oorlogen en missies waar Nederlandse veteranen actief waren, waar dan ook ter wereld moet er aandacht komen in de Nederlandse politiek. Want bij een paar legereenheden is het op missie, maar ook na terugkomst thuis niet goed gegaan met de zorg en nazorg van onze veteranen. 

De missie die Maluku4Maluku met ambassadeurs José Imlabla en Michael Ruperti was gestart om met de Tweede Kamer verkiezingen mee te doen. Is in de eerste ronde geslaagd voor 95 % ! Want wanneer je als nieuwe politieke partij mee wilt doen aan de verkiezingen wil je als partij in 20 kiesregio’s aanwezig zijn. Dit kan je binnenhalen door 30 ondersteuningsverklaringen van Nederlandse burgers per kiesregio te krijgen. De twintigste is kiesregio Bonaire daar hebben alle nieuwe politieke partijen moeite mee, ook OPRECHT waar Maluku4Maluku een innige en goede samenwerking meeheeft. In deze krankzinnige tijden van corona-crisis waarin Nederland door twee verschillende versies van corona wordt geteisterd, is het opzienbarend dat Maluku4Maluku met OPRECHT vandaag 2 februari 2021 in totaliteit zeventien kiesregio’s heeft binnengehaald.

Een bijna onmogelijke opdracht die in twee weken tijd door iedereen die nauw is betrokken bij OPRECHT en Maluku4Maluku is gerealiseerd. Er waren enkele Molukkers (de Netflixers, gamers en internetstrijders) die op Facebook onze missie afkraakten, temeer omdat OPRECHT een rechts-liberaal partij is. Trouwens de enkele Molukkers die kritiek spugen, zij vinden ook dat wij als samenleving als migranten bestempeld moeten worden. Want alleen Maluku4Maluku heeft geen goedkope woorden geuit, maar is overgegaan tot daden! Uiteraard is ene Sam Pormes van GroenLinks(en zijn plaatsgenoot Brenda Suitela) daar op tegen, de man die werd opgeleid door een Palestijnse terroristische groep om aanslagen te plegen in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Die nu probeert in de provinciale staten van de provincie Drenthe te komen, kan zich beter inhouden. Daarnaast mag de provincie Drenthe als zich achter de oren gaan krabben, of dit wel een goede zaak zal zijn.

Lees alles over de aanklacht die is ingediend door Maluku4Maluku

Maluku4Maluku dient klacht in bij Centraal Bureau voor de Statistiek

 

 

Mogelijk kan men deze partij bestempelen als een mix van oud-VVD en CDA ! Er zijn Molukkers die menen dat wij links moeten stemmen! Maar de ellende van de KNIL Ambonezen begon doordat de linkse politieke icoon Drees senior onze eerste generatie hier naar toebracht, en hun liet wegrotten in de oude concentratiekampen. En zelfs een speciale wet maakte om de gezinshereniging van 350 jonge kinderen en 150 moeders te verbieden. Een grove schending van mensenrechten, uitgevoerd door de linkse politiek. Er zijn nog meer voorbeelden op te noemen van zaken die Molukkers aangingen waar linkse politieke partijen bij betrokken waren. En die voorbeelden waren allemaal negatief voor ons allen. Dit geldt ook voor defensie en veteranen! Let wel Molukkers vallen onder de veteranenstatus vanaf het jaar 2017, dit is binnengehaald door onze frontman Leo Reawaruw.

Maurice Vissers kandidaat OPRECHT plaats 16 

 

De volgende twee kiesregio’s moeten wij nog binnenhalen, en dat is provincie Zeeland met enkele grote Molukse woonwijken en de hoofdstad Amsterdam. In beide regio’s wonen ook families, en nabestaanden en of sympathisanten van Nederlandse veteranen. Daarom vragen wij ook jullie allen om iedereen aan te sporen om ons nog te steunen in de kiesregio’s Zeeland en Amsterdam. Want het mag toch niet zo zijn dat in deze twee overgebleven kiesregio’s men niet kan stemmen op 17 maart op OPRECHT. OPRECHT waar een groep veteranen op de kandidatenlijst staan, en natuurlijk José Imlabla als kleindochter van twee veteranen, die voor al onze belangen willen opkomen.

Molukse gitaarheld(Brainbox / Vitesse / Massada) en kind van KNIL veteraan doet oproep voor kiesdistrict Zeeland(Molukse wijken) en Amsterdam

Lees voor overige speerpunten, en het gehele verkiezingsprogramma:

https://www.oprecht.nu/

Woensdagochtend staan er vertegenwoordigers van OPRECHT bij het gemeente- en of stadskantoor in Amsterdam Noord en in bij de gemeentehuis in Vlissingen ook. Mogelijk ook bij gemeentehuis in Goes. Vanaf de klok van 11.00 uur zullen zij daar staan, hebben ook ondersteuningsverklaringen bij hun. Het enige wat je mee moet nemen is een ID na het afstempelen in gemeentehuis kan men de ondersteuningsverklaring gelijk buiten aan de OPRECHT personen overdragen. Onze dank is nu al groot wanneer er minimaal 30 personen de moeite willen nemen om voor ons 5 minuten naar het gemeentehuis te gaan.

Hieronder treft men de link naar de ondersteuningsverklaring en actiepunten van Maluku4Maluku ambassadrice José Imlabla

KOM IN ACTIE! De Molukse toeslagen-affaire en erfgoed in Nederland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *