Het meedoen van onze ambassadeurs José Imlabla en Michael Ruperti met de komende Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart 2021 is grotendeels gelukt! In totaal twintig kieskringen werd er gevraagd of er dertig ondersteuningsverklaringen door Nederlandse burgers vanaf 18 jaar af te laten stempelen op het gemeentehuis. Dit allemaal voor de nieuwe politieke partij OPRECHT

 

Ondanks dat er een corona-crisis in Nederland heerst, mogen wij het volgende bekend maken dat op dit moment OPRECHT met José Imlabla als eerste vrouw op de kandidatenlijst op nummer vier. En lijststrekker dus nummer één op de lijst Michael Ruperti mee gaan doen in veertien kieskringen. Wij zijn dan ook heel blij dat jullie ons allen hebben gesteund zodat we kunnen meedoen met de Tweede Kamer verkiezingen 2021. Wij beseffen dat naast Molukkers en Indo’s ook veel Nederlandse vrienden, sympathisanten en veteranen erbij zaten die ondersteuningsverklaringen hebben ingevuld. Onze dank hiervoor is groot! Wij willen jullie allen ook bedanken voor het bezoeken van onze website want nog nooit zijn we in een maand tijd boven de 300.000 hits gegaan!

Januari 2021 start met 335.000 hits Maluku4Maluku met OPRECHT

Op dit moment kan men in veertien kiesregio’s op José Imlabla en Michael Ruperti ambassadeurs van Maluku4Maluku gaan stemmen tijdens de Tweede Kamer verkiezingen. Wij vertrouwen erop dat zij dan ook jullie steun zullen gaan krijgen. Met OPRECHT zullen zij de belangen van en voor alle veteranen gaan verdedigen in de politiek. Eerste speerpunt zal zijn het dossier van de KNIL  Ambonezen doorspekt met schendingen van mensenrechten aan de kaak te stellen. Maar het zal vanzelfsprekend zijn dat ook alle andere bevolkingsgroepen die in het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger hebben gediend gaan volgen in het verhaal. Maluku4Maluku en haar ambassadeurs staan voor alle veteranen, getuige onderstaande bericht waaraan Maluku4Maluku een bijdrage aan heeft geleverd!

De brief van Maluku4Maluku heeft wel geholpen voor veteranen in Nederland

Maar we hebben nog ondersteuningsverklaringen nodig in de volgende kiesregio’s want anders kan men niet op OPRECHT met José Imlabla en Michael Ruperti gaan stemmen. En? Binnen deze kiesregio’s weten wij dat er veel Molukse kiesgerechtigden wonen, het gaat om de volgende kiesregio’s:

Overijssel waar met name in Zwolle, Meppel en Nijverdal veel Molukkers wonen.

Amsterdam waar veel Molukkers wonen.

Rotterdam waar veel Molukkers wonen.

Zeeland waar veel Molukkers wonen.

Flevoland

Friesland(Oosterwolde)

Molukkers of migranten? Maluku4Maluku en OPRECHT accepteren dit niet!

We hebben in bovenstaande wel ondersteuningsverklaringen binnengekregen! Maar nog niet dertig, zodat ook daar gestemd kan gaan worden op OPRECHT met José Imlabla en Michael Ruperti.

Wat kan je nog doen? Want het is niet te laat!!

Maandagochtend kan je naar jouw gemeentehuis, de meeste gemeentehuizen zijn vanaf 08.30 uur open. Neem jouw ID mee, let op je hoeft geen afspraak te hebben. Want alle gemeentehuizen moeten meewerken op de ondersteuningsverklaring voor de Tweede Kamer verkiezingen te invullen! Neem alle drie papieren mee en vul jouw gegevens daar in, in bijzijn van de ambtenaar. Daarna zet de ambtenaar een handtekening en een stempel van de gemeente op het laatste papier. Dit moet dan wel voor 13.30 uur gebeuren. Wat kan je daarna doen?

Scannen en mailen naar info@oprecht.nu of via Whatsapp foto’s(gewoon met mobiele telefoon maken) van de drie papieren zenden naar jouw contactpersoon bij Maluku4Maluku. Op de foto’s moeten alle drie papieren volledig opstaan.

Help je ons? Daarmee help jezelf want dan kan je op onze José en Michael stemmen op 17 maart 2021.

 

Geen afspraak nodig op gemeentehuis kan nog tot en met maandag 1 februari 13.30 uur

Lees hieronder wat José Imlabla wilt doen, en kijk en luister naar oproepen van Sarah de Lima en Rudy de Queljoe:

Ambassadrice José Imlabla stelt zich voor op website OPRECHT

 

Want laat jij jezelf als Moluks kind en of nazaat als migrant bestempelen? Lees hieronder over de klacht die frontman Leo Reawaruw van Maluku4Maluku heeft ingediend bij directie van Centraal Bureau voor de Statistiek

Maluku4Maluku dient klacht in bij Centraal Bureau voor de Statistiek

2 reacties op “Ambassadeurs voor veteranen José Imlabla en Michael Ruperti doen OPRECHT mee met Tweede Kamer verkiezingen 2021

  1. MIJN NAAM IS DENNIS BERENDHUYSEN IK BEN EEN ZOON VAN EEN KNIL
    SOLDAAT DIE KRIJGSGEVANGEN WAS DOOR HET KEIZERLIJKE LEGER MIJ
    VADER WAS IN DIENST VAN HET INDO NEDERLANDS LEGER TIJDEN ZIJN GEVANGENSCHAP DOOR DE JAPPEN EN MOETS WERKEN EN ZIEN TE OVERLEVEN IN GEVANGSCHAP EN ZWAAR LICHAAMELIJK WERK MOEST VERRICHTEN OM DE BURMA SPOOR TE MOETEN BOUWEN HEEFT HIJ NOOIT SOLDIJ IN ZIJN GEVANGENSCHAP GEKREGEN ALS KRIJGS GEVANGEN HIJ HAD VEEL STRES HET WAS NOOIT VEILIG TOEN IK JONG WAS MOEST ALTIJD OP MIJN TENEN LOPEN OM DE STRES VAN MIJN VADER WAKKER TE MAKEN ( NIET MAKKELIJK ALS KIND VAN NOG GGEN 10 JAAR VEEL WOEDE UITBARTINGEN VAN MIJN VADER IK WAS BANG VOOR HEM GEEN LEUKE GEZONDE JEUGT GEHAD IS MIJ AF GENOMEN DOOR DE NEDERLANDSE STAAT DER NEDERLANDEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *