Maluku4Maluku frontman Leo Reawaruw en de Molukse “The Soulsinger” Jimi Bellmartin kennen elkaar uit kamp Vught – Barak 23.

Jimi Bellmartin oogstte in het jaar 2018 wereldfaam. Jimi Bellmartin won de allereerste gehouden versie van The Voice Senior. Kijk hieronder met welke song Jimi Bellmartin de finale won:

 

Word lid op Facebook van de Jimi Bellmartin Fanclub Worldwide:

https://www.facebook.com/groups/234014103903305

 

Jimi Bellmartin volgt al jaren alles binnen de ontwikkelingen van de oudste toeslagenaffaire van Nederland, en dat is het doofpotdossier van de KNIL Ambonezen. Iedereen smacht naar totale erkenning van het grote onrecht dat de eerste, maar ook de tweede generatie Molukkers is aangedaan. De eerste generatie Molukkers kreeg eindelijk officieel de erkenning als veteranen in het jaar 2017 in samenwerking met de toenmalige Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht Hans van Griensven in samenwerking met Maluku4Maluku. Daarna volgde tijdens Nationale Veteranendag 2018 de erkenning door minister-president Mark Rutte in de Ridderzaal in Den Haag. Waar koning Willem-Alexander als getuige bij was. Veel winstpunten voor de KNIL Ambonezen veteranen volgden daarna, met als hoogtepunt op 14 oktober 2020 een ondertekening van een intentieverklaring. Op die dag werd er in het kantoor Dolderman Letselschade Advocaten in Utrecht het “Veteran & Family Care Programma KNIL Ambonezen” ondertekend met Maluku4Maluku frontman Leo Reawaruw, en kolonel Ludy de Vos namens de Nederlandse overheid.

 

De volgende stap is gezet, en dat is in het jaar van 70 jaar Molukkers(1951-2021) in Nederland om een Molukse kandidate in de Tweede Kamer te gaan krijgen. Tevens dient deze persoon daadwerkelijk in haar verkiezingsprogramma het oplossen van de oudste toeslagenaffaire(KNIL Ambonezen doofpotdossier) te hebben. Ambassadrice van Maluku4Maluku José Imlabla doet mee aan de Tweede Kamer verkiezingen 2021 bij OPRECHT op lijst 26 nummer 4 ! Als eerste dame op lijst 26 OPRECHT die als lijsttrekker Michael Ruperti heeft staan een andere ambassadeur van Maluku4Maluku.

José Imlabla is afgestudeerd Gestalttherapeut gespecialiseerd in naoorlogse eerste en tweede generatie Molukkers in Nederland, of te wel eerste en tweede graad veteranen. Ze is kleinkind van twee veteranen en behoort tot de derde generatie Molukkers in Nederland

 

Jimi Bellmartin uit gemeente Vught doet een oproep om op José Imlabla te gaan stemmen met de Tweede Kamer verkiezingen 2021 ! Kijk naar het volgende filmpje op YouTube

We sluiten dit nieuwsbericht af met de clip van Ernst Jansz & Jimi Bellmartin – Barak 23

 

 

 

2 reacties op “Video-boodschap “The Soulsinger & eerste winnaar The Voice Senior Jimi Bellmartin

    1. Dank Jimi, de boodschap is duidelijk!! Wij stemmen zeker op Maluku4maluka, goed programma, helder en José (o.a) succes op 17 maart!! Je kunt t..! Toi-toi-toi..
      Gr. Annemie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *