De Delta-variant van corona slaat weer toe in onze netwerken van Maluku4Maluku, ten eerste werd de familie van onze frontman Reawaruw getroffen met het vreselijke boodschap vanuit Vught. Zijn nicht Andjel Beffers is afgelopen vrijdagavond 17 december overleden aan corona.  De werkzaamheden van Reawaruw zijn opgeschoven hierdoor deze week.

De afscheidsdienst is vrijdag 24 december vanaf 9:45 uur te volgen via een livestream:

Drie dagen later op maandag 20 december bereikte ons het bericht dat George Pattipeilohij uit Apeldoorn ook door corona is ontvallen. Pattipeilohij had net een samenwerkingsverband met Maluku4Maluku gesloten om een nieuwe doofpotdossier rondom kamp Vaassen aan de kaak te stellen. Het dossier die is aangedragen aan Maluku4Maluku zal niet dicht blijven, dat zijn wij verplicht richting George Pattipeilohij. Daarnaast is zijn zus Nelly Pattipeilohij actief binnen Team Vaassen Maluku4Maluku

 

Ten eerste wensen wij als Maluku4Maluku, alle gezinsleden en familieleden en nabestaanden van de overleden Andjela Beffers en George Pattipeilohy alle liefde en kracht van God toe. Om dit zware verlies met hun allen te dragen, en te verwerken.

Helaas kan er alleen maar in besloten kring afscheid genomen worden, in verband met de huidige corona-crisis waar Nederland is in beland. Wij roepen op om een kaart te sturen, ter ondersteuning van de families en nabestaanden. En eventueel via livestream de afscheidsdienst te volgen.

BELANGRIJKE MEDEDELING OP FACEBOOK IS EEN PERSOON DIE ZICH UITGEEFT ALS LEO REAWARUW ACCEPTEER NIET ZIJN VRIENDSCHAPSVERZOEK, DOE EEN MELDING BIJ FACEBOOK ! ONZE FRONTMAN HEEFT EEN PAGINA GEOPEND WAAR ALLE NIEUWSBERICHTEN VERSCHIJNEN. MELD JE DAAR AAN / VIND IK LEUK VIA:

https://www.facebook.com/Maluku4Maluku-Frontman-Leo-Reawaruw-103047418917554

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *