Maluku4Maluku staat achter de verklaring van het Veteranen Platform die net na online-presentatie van het onderzoek over het militaire optreden in het voormalig Nederlands-Indië naar buiten is gebracht. Wilt u de tekst lezen? Druk dan op onderstaande link (of zin Standpunt VP uitkomst MJO ), waar u de verklaring in pdf-vorm kan lezen en of uitprinten.

Standpunt VP uitkomst MJO

 

Door de coronacrisis werd het twee jaar uitgesteld, maar onze frontman / veteraan Reawaruw van Maluku4Maluku voorspelde het al in het jaar 2019. In Nieuwspoort Den Haag tijdens de boekenpresentatie van mr. Bauke Geersing (ambassadeur Maluku4Maluku) over kapitein Raymond Westerling. De voorspelling kan men zien vanaf minuut 13 daar vertelde Reawaruw, dat wij nazaten van veteranen en veteranen elkaar gaan ontmoeten op de barricades!

Vandaag 17 februari 2020 is de dag aangebroken. De vraag aan alle nazaten van KNIL Ambonezen, en de nazaten van de andere wapenbroeders of wij gaan opstaan tegen het feit dat ze onze vaders een stempel willen gaan geven die zij niet verdienen als oorlogshelden! 

ER IS GEEN WEG MEER TERUG!

Zo blijft volgens hem de behandeling van de Molukse militairen, die in 1951 ‘tijdelijk’ naar Nederland kwamen, buiten beeld.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *