Stichting Maluku4Maluku heeft in samenwerking met de VVD fractie van de gemeente Epe in de persoon van mr. Ellis deVries een motie ingediend, en vannacht rond 00.40 uur tijdens een raadsvergadering een toekenning gegeven om de graven van de KNIL Ambonezen die op de begraafplaatsen in Vaassen liggen, een bijzondere status te gaan geven.

VVD – mr. Ellis de Vries

 

Dit besluit is unaniem aangenomen.

Frontman & voorzitter Leo Reawaruw van Maluku4Maluku wenst alle kinderen en familieleden van onze eerste generatie KNIL Ambonezen echtparen  die ook in kamp en wijk Vaassen woonden te feliciteren met dit heugelijk feit. Wat bijna onmogelijk leek  is nu binnengehaald. Onze dank gaat uit naar de VVD fractie van de gemeenteraad Epe, speciaal in de persoon mr. Ellis de Vries.

Maluku4Maluku wenst deze grote winstpunt op te dragen aan onze “eerste generatie” KNIL Ambonezen en onze geestelijke begeleider van Maluku4Maluku dominee Bram Nanuru(R.I.P.)

Maluku4Maluku krijgt steun van VVD fractie gemeenteraad Epe voor Molukkers in wijk Vaassen

 

ZATERDAG 2 OKTOBER EEN BESLOTEN VERGADERING IN DE RANK TE VAASSEN! TOEGANG ALLEEN VIA AANMELDING EN GOEDKEURING VAN DE ORGANISATIE VIA SALAHUTU@GMAIL.COM EN OF TEAM M4M VAASSEN

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *